Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 12:27

Prva pobjednica online memo igra "Čuvaj glavu!"

Nagradna edukativna online memo igra "Čuvaj glavu!" dobila je svoju prvu pobjednicu! Mirela Majer iz Osijeka bila je najbrža sa osvojenih 7524 boda! Na njenu adresu će ovih dana stići slatki paket proizvoda Zvečevo i odljevak rudinske glave.

Mirelu Majer, prvu dobitnicu naše nagradne edukativne memo igre "Čuvaj glavu!" zamolili smo da nam se predstavi kako bismo ju bolje upoznali. Evo, Mirelinog pisma u cjelosti!

Mirela Majer

 


Pismo Mirele Majer Gradskom muzeju Požega 


Poštovani!

 

Velika mi je čast i radost što sam upravo ja prva dobitnica Vaše memory igre. Igrica je jako zanimljiva i svima je preporučavam za opuštanje i zabavu, a naravno i za pokušaj osvojiti Vaše predivne nagrade. Ovo je izvrstan način za promociju 90 godina Gradskog muzeja Požega, te za osvajanje prefinih slastica tvornice čokolade Zvečevo prehrambene industrije d.d., Požega.

E, sad malo o meni. Moje ime je Mirela Majer. Dolazim iz srca Slavonije-Osijeka. Imam 35 godina, udana (svježe). Radim u KBC Osijek, kao voditelj prehrane KBC-a. Po zanimanju sam magistra inženjerka prehrambene tehnologije, pa možete zamisliti moje oduševljenje proizvodima tvornice Zvečevo! Slobodno vrijeme provodim u društvu supruga, obitelji, prijatelja...Imam jednu strast, a to su nagradne igre! Igram ih unazad 3 godine i mogu se pohvaliti s lijepom nagradicama. Ipak, oduševljenje Vašim pozivom te potvrdom da sam ja upravo ja dobitnica u prvom krugu Vaše igre, predstavlja mi veliku čast!

Eto, to je toliko od mene!

Nastavljam se i dalje igrati s Vama, a budućim igračima želim puno sreće u osvajanju Vaših nagrada!

Srdačan pozdrav!

Mirela Majer